HTML

*c.a.r.p.e. d.i.e.m.*

"Álom: éppen attól más, hogy merész, szabad, miként az ébrenlét sosem, hiszen elrejtett fiókok mélyére dugdosott képeket rángat elő; tör, zúz, ordít, megbosszulva a nappal fegyelmezettségét; megszínesíti a színtelent, a komisz varázsló. " Vavyan Fable

Visszhangot vert...

Miről is...

2008.05.28. 17:15 Black Fairy

Szeged Napja - 2008



Mert a miénk... =)
Nagyon jó időnk volt hál' Istennek a Szeged napja alkalmából rendezett programsorozatra. Kivétel vasárnap este. Viszont akkor is hamar elvonultak az eső felhők.


Nagyon hangulatos az egész, a vásár, az ekkor megrendezésre kerülő borfesztivál, a régiség vásár (külön nagy kedvencem), és persze a koncertek. Ha egy szegedi a 2000 éve nem látott ismerősével akar összefutni, elég ha bejön ezalatt a pár nap alatt a városba és voálá... Mindenki benn tolong ilyenkor. Ez addig kellemes, míg az ember belekóstol ennek az egésznek a varázsába, utána viszont jobb ha keres valami nyugalmasabb helyet. Miután elfogyasztottuk az immár hagyománnyá váló mézborunkat, útnak eredtünk, hogy keressünk egy tlpalatnyi szabad helyet a Tisza-parton. Nagyon hangulatos volt... Baráti beszélgetés, ökörködés  és ennek velejárói... =)


Szombat este 18. szülinap ünneplése - egyik kedves barátom öregszik. =P *nemasokáraezisittabüntethetőknépescsaládjátgazdagítja*. Tipikusan visszamegyünk gyerekbe- hangulat jellemezte az estét. Felejthetetlen. Tűzijáték- nem szeretem, de most jó volt: "J. csak Neked a szülinapodra!" =D
Polgárpukkasztás Zanzibáron. Majd csocso, miegymás.
Vasárnap Republic, nosztalgia...Kívánság. Hazaút. "Jól gondold meg mit kívánsz..." It came true. Pozitív, de nem a régi, hál'Istennek. 


Gyereknap. Imádom a szüleim. Amit kaptam, kapok. Sosem hálálhatom meg kellőképpen.  Szeretet, bizonság.

Hétfő, kedd, szerda: rohangálás, tanulás, meleg -örülnenekihanemkénebejárniiskolába-, pozitív, csak fáradt, röpke másfél óra - kevés ugyan, de több mint a semmi- csillogó szemek és beszélő csend - nem sok, épp elég, és tiszta-.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://blackfairy.blog.hu/api/trackback/id/tr77492061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dior · http://myself.blogol.hu 2008.05.28. 21:16:00

*ölel* Nagyon szeretlek :)
Külön örülök, hogy ilyen jól sikerült minden ^-^ És az utolsó nagy hajrá van, az pedig menni fog :) Fogom a mancsod - ahogy Te is az enyém *puszikát küld*

Tusu 2008.06.03. 20:53:09

Én csak annyit mondok, hogy tavaly nyáron örök szerelmet és hűséget fogadtam Szegednek. Még egy ilyen város nincs. Nagyonnagyonnagyon.
Puszillak.
süti beállítások módosítása