HTML

*c.a.r.p.e. d.i.e.m.*

"Álom: éppen attól más, hogy merész, szabad, miként az ébrenlét sosem, hiszen elrejtett fiókok mélyére dugdosott képeket rángat elő; tör, zúz, ordít, megbosszulva a nappal fegyelmezettségét; megszínesíti a színtelent, a komisz varázsló. " Vavyan Fable

Visszhangot vert...

Miről is...

2008.08.16. 12:12 Black Fairy

Happiness

Igaz, elképesztően fáradt voltam tegnap éjjel, de aludni nem tudtam. Talán telihold lehetett? Nem tudom. Lényegtelen így is frissen, fitten és boldogan keltem... =) Tele vagyok ismét (pontosítok: még mindig) pozitív energiákkal és tervekkel. 

Midorimnak hála ellenálhatatlan vágyat érzek, hogy Momot olvassak. =)
Tornyosulnak a félbehagyott könyvek az asztalon, so ma csak reading,relax, zene, kis információszerzés (akinek a magyar tölti ki a fél életét , annak ez már meg sem kottyan... =P + egy kis spanyolozás) és egy kis telefonkommandó délután. Egyelőre ez a project.

Folyamatban:
André Maurois: Szeptemberi rózsák
Thomas Mann: Mario és a varázsló
Ady életrajz & verses kötet ( igen, ez decemberig hű társam marad- éljen az OKTV) 
Principito
Fable: A pepita macska (egész jó, de már ráuntam... néhány történet kicsit szerintem terjengősebb, mint kellene és egyre több a mű-poén, so ezt most pihentetjük) 
etc.

Hétfőn és pénteken buli lesz Garabban. Metal és hardcore. Tudom elég érdekes ez a fajta zenei stílus-keverék egy este alatt, de  a mi jó öreg Garánk márcsak ilyen hely... =)
Lehet, hogy ezt most energy-gyűjtés címszó alatt kihagyjuk, de majd elválik.  
Szerdán 20-a. Emlékszem, tavaly tüntetőleg nem mentünk tűzijátékot nézni, helyette végig puffogtam, hogy miért kell ennyi pénz föllövöldözni az égbe... =P A tavalyi államalapítás ünnepe felejthetetlen volt. Igaz a vihar útközben kapott el minket, de ennek következtében akadtak "érdekes" szituációk az este zárásaként. Ismerkedjünk esernyővel c. rovatunkat láthatták... =D Idén nem tudom mi lesz a program, majd elválik. 
Kedden elvileg Balástyára megyek ki, rég nem látott drágáimhoz - kicsi leányaimhoz, illetve  "keresztlányomhoz". Persze, csak ha minden összejön. Szombaton meg szülinapi party Dorozsmán. <3 Jó lesz, I hope it.  

Végezetül pedig egy-két kép:

Balaton - Zamárdi 2008. július
1.
Just a window
2. Italbolt - találó névvel =) 

3.Felcseperedett rút kiskacsák
4. Útban a kilátó felé - Nem jellemző...áh=P 

5. A magyar tenger Zamárdiban 

 

 

 

 


 

6 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://blackfairy.blog.hu/api/trackback/id/tr37618465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eszter 2008.08.21. 11:07:03

Ó, imádom a képeid ^^
És most mosolyogtam, mert van egy hasonló képem, mint a te hattyúsod. Csak még nem kaptam vissza.
Na és az utolsó. (L) ááá, imádom ^^

Black Fairy 2008.08.21. 16:42:45

Köszi, drága! Kíváncsi vagyok arra a képre... =D Ügyesek vagyunk. ;) Éljenek a hosszú nyakú ludak, ahogy egyik barátnőm mamája hívja őket... ;)=)

Tusu 2008.08.22. 21:21:45

Szép fotók, és amint olvasgatom telik a nyár is javában. A SZIN alatt a Quimby-n gondolj rám nagyon.
Főleg a Most múlik pontosan-on és a Don Quijote ébredésénél ;)
Puszillak.

Black Fairy 2008.08.22. 22:08:07

I will think of you... és a gondolat szárnyán száll majd egészen az ország másik sarkáig a dal... =)

Tusu 2008.08.23. 14:46:58

Előre is köszönöm :) mert kisstibi
süti beállítások módosítása