HTML

*c.a.r.p.e. d.i.e.m.*

"Álom: éppen attól más, hogy merész, szabad, miként az ébrenlét sosem, hiszen elrejtett fiókok mélyére dugdosott képeket rángat elő; tör, zúz, ordít, megbosszulva a nappal fegyelmezettségét; megszínesíti a színtelent, a komisz varázsló. " Vavyan Fable

Visszhangot vert...

Miről is...

2008.08.24. 17:50 Black Fairy

Subasa

Túl a subasai bulin - jó volt nagyon... =) levéve, hogy akadt egy-két "hölgy", aki gyerekszoba hiányában meglehetősen embertelen viselkedést tanusított... Utálom, ha játszanak mások érzéseivel, csak azért mert felsőbbrendűnek érzik magukat. Ugyanolyan emberek, mint akármelyikünk és nincsenek felhatalmazva, hogy szánt szándékkal átgázoljanak a másik ember lelkén. Az ilyeneket írtani kellene.

Zene vegyes, de sok nekemvaló. Végre újra táncoltam, annyira jó volt... hiányzott már nagyon az ilyen buli hangulat. Dred Változnak az időkkel nyitottunk szinte, és a végefelé volt. Normális ésszel azt mondom, hogy egy rakás szar, de ezekután szeretem. Az emlékek szépítenek még egy szám minőségén is... =P=D   Társaság vegyes,de akadt sok jófej teremtmény... =) Éljen a karaoke - Bikini, Edda, TCS, Nyaljuk a fagylaltot =P,Isztambul etc, hajnali tűzijátékos torta, esőben hintázás, nagy sikerű kanapé =P, hajnali virslifőzés, nagy lelkizés, zenehallgatás, stroyzás, miegymás. *Fue fiesta buena... =D*

Ma is hívtak, egy ismerős páros ma ünnepli az egy éves évfordulóját buli formátumban- érdekes, tudom. Én sem hallottam még ilyet. =P Ezt viszont jótékonyan kihagyom: kell néha egy kis pihenés is... =P =)
Úh today: Örkény, spanyol, ágyikó <3  

Szólj hozzá!

Címkék: buli


A bejegyzés trackback címe:

https://blackfairy.blog.hu/api/trackback/id/tr8630669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása