HTML

*c.a.r.p.e. d.i.e.m.*

"Álom: éppen attól más, hogy merész, szabad, miként az ébrenlét sosem, hiszen elrejtett fiókok mélyére dugdosott képeket rángat elő; tör, zúz, ordít, megbosszulva a nappal fegyelmezettségét; megszínesíti a színtelent, a komisz varázsló. " Vavyan Fable

Visszhangot vert...

Miről is...

2008.08.22. 22:34 Black Fairy

Eső után köpönyeg

Június óta 4 holtpont volt. Mind múló hál' Istennek. Pár óra, esetleg egy nap. Ezen tegnap átestünk. Csomag ma feladva. Hétfőn megkapja. Érdekes lesz.
Köszönöm a támogatást...
Befejeztem a Csáth naplót délután. Az is meglehetősen kedvezőtlen hatással volt a kedélyállapotomra. Viszont tanulságos volt. Most Örkény Tóték c műve van terítéken.

Este Szex és New York.
"- Kinek a pap, kinek a... 
- ...seggfej ."
Kicsit vulgáris, közönséges és trágár megfogalmazás, de mit tegyünk, ha igaz? =)

Holnap buli Dorozsmán. J. is kijön hál' Istennek. Mert férfi és nő között barátság létezik. Mi vagyunk az élő példa. Bár sokak állítása szerint a férfi agyhoz igen hasonló agyberendezésemnek köszönhető a hím neműek egy részével könnyedén kialakított baráti  kapcsolatrendszerem. Igen, én a "tiszteletbeli férfi"... =P=D Igazán hízelgő rám nézve.
 
----------------------------------------------------------------------------------

"Nincs mértékünk, mi nem szeretjük a mértékletességet, ki akarjuk élvezni az életet, ezt az oly rövid életet szenvedéllyel és aggodalommal, mert vállaljuk az örök kárhozat kockázatát, de reménységgel is, mert egy pillanatnyi megbánással elérhetjük az isteni irgalmat."

"A végzet apró lökésekkel taszít bennünket ebben az ismeretlen nagy világban."
(André Maurois: Szeptemberi rózsák) 

2 komment

Címkék: mindennapok


A bejegyzés trackback címe:

https://blackfairy.blog.hu/api/trackback/id/tr30628528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tusu 2008.08.23. 21:49:46

Helyesen bólogatok, hogy a Szex és New York nem csak az én " bibliám " :)
Üdv a Klubban ;)

Black Fairy 2008.08.24. 17:55:06

Samanta is the best. =P Rá írják mindig a legjobb szövegeket. No jó amúgy én valahogy a 4 csaj keveréke vagyok, mint általában a legtöbb nő, de leginkább Kerry, ha már "komolyan" választani kellene.
Él, de a nagy love örök. =)
süti beállítások módosítása