HTML

*c.a.r.p.e. d.i.e.m.*

"Álom: éppen attól más, hogy merész, szabad, miként az ébrenlét sosem, hiszen elrejtett fiókok mélyére dugdosott képeket rángat elő; tör, zúz, ordít, megbosszulva a nappal fegyelmezettségét; megszínesíti a színtelent, a komisz varázsló. " Vavyan Fable

Visszhangot vert...

Miről is...

2008.08.21. 16:56 Black Fairy

"Ez egy egyszerű" post...

Életem egyik legjobb augusztus 20-ája volt. Nevetés, éneklés, koktélozás, Honvéd tér -majdnemúgymintrég-, teljes létszámban, sörkert, tűzijáték,csocso, nagy bemutatások, lelkizés. Mosoly... =)  

Godot-ra várva, F.Á: Jazz kivégezve.
Csáth naplózok. Körülbelül szexuál notesznek is keresztelhette volna napló helyett. A beadagolt drogmennyiség, és a kit, hányszor,hol és hogyan téma került túlnyomó többségbe a naplón belül. Tetszik. Aki érdeklődik az irodalom "másik" oldala iránt is, annak ajánlom, Újszerű megvilágításba kerül egy-egy író/költő a naplóján át vizsgálva. Emberibbé válnak ezáltal.

Szólj hozzá!

Címkék: mindennapok


A bejegyzés trackback címe:

https://blackfairy.blog.hu/api/trackback/id/tr18626339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása