HTML

*c.a.r.p.e. d.i.e.m.*

"Álom: éppen attól más, hogy merész, szabad, miként az ébrenlét sosem, hiszen elrejtett fiókok mélyére dugdosott képeket rángat elő; tör, zúz, ordít, megbosszulva a nappal fegyelmezettségét; megszínesíti a színtelent, a komisz varázsló. " Vavyan Fable

Visszhangot vert...

Miről is...

2008.04.07. 19:37 Black Fairy

elindulni az úton

Túl az első forgatásomon. Kulturális Feszt van a sulinkban, ahol a zene és tánc napot többek közt szerény kezdő személyem rögzítette kamerával. Érdekes volt. Miután túltettem magam az *úristenmivanhaelbaszomakamerát* sokkállapoton, egész gördülékenyen mentek a dolgok. Kicsit remegett a kezem, nem mindig jók a beállítások, de legalább a tűzkeresztségen átestem... =)
Egyébként pedig élveztem, tetszett ez az egész. Van egy különleges varázsa annak, ahogy manipulálni tudsz a képek, hangok színes szagos egyvelegével. Hiszen nem a valóságot látják a kedves médiaszöveget befogadók, csupán azt, amit én látni engedek. Hatalom. Csak bánni kell vele tudni. 

Nagy dolgok születhetnek még itt, de rengeteget kell addig tanulnom. - állokelébe =D

°fáradtboldogkimerültmegelégedett°
°hiányzikfilfeelingdemindjártszerda°°
°addigmegfilmnapamihűdenagyonjólesznomegspanyol°
°hangversenyaholmeghalokdelegalábbművelődökazzalis°

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://blackfairy.blog.hu/api/trackback/id/tr80415688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása