HTML

*c.a.r.p.e. d.i.e.m.*

"Álom: éppen attól más, hogy merész, szabad, miként az ébrenlét sosem, hiszen elrejtett fiókok mélyére dugdosott képeket rángat elő; tör, zúz, ordít, megbosszulva a nappal fegyelmezettségét; megszínesíti a színtelent, a komisz varázsló. " Vavyan Fable

Visszhangot vert...

Miről is...

2008.07.02. 11:36 Black Fairy

Vadalma effektus

Mert jó kedvem van...
Mert vigyorgok...
Mert dúdolgatok és repülök...
Mert nyár van...
Mert szabadság tölt el, és ez nálam lételem...
Mert annyi tervem van, ami lendületet ad...
Mert zenét hallgatok, családozok, barátokkal vagyok...
Mert SZIN...
"Mert élek..."

  
Péterfy Bori és a Love Band:: Hajolj bele a hajamba
Eleinte utáltam, kirázott a csaj hangjától a hideg. Most sem  Bori hangjába vagyok beleszeretve, csak egyszerűen most ilyen hangulatom van... =) ~lazulás~

 

30Y-Teremtős
Nagyon alap szám nálam, imádom. Koncertfeeeling átjön, a felvétel nem a legjobb, de most nem ez számít.
"...egy rohadt hosszú bűnlajstrom az élet..."
Ül és vár és a Bájtos. Na meg Éjjel. Azért Bogozd ki is. Nem utolsó sorban Egy perccel tovább.   



30Y- Ül és vár ~ <3 Szavakba nem önthető. Hallgasd, érezd...
Sajnálom, hogy egyre többen hallgatják olyanok is, akik mennek a tömeg után. Koncerten nagyon érezhető a különbség szerintem. "Akkor és most." Nem törődöm a divatemberekkel, éljen a mjúzik.
Viszont megnyugtató, hogy vannak még olyanok, akik tisztán a zenéért szeretik a bandát... =)
beczolibeckzolibeckzoli~ mindjárt SZIN, és ott aztán katarzis újra~

 

Kaukázus: Szalay Éva
Nem a videó a fontos, a zene.
Nem egy korszakalkotó szám, de most ezért is oda-vissza vagyok. A feeling. <3

--------------------------------------------------------------
Coelho: A zarándoklat kivégezve. 
~segített~
Respect.

"Az út, amelyen jársz, az erő útja, és csak az erő gyakorlatait fogod megtanulni. Az utazás, amelyet korábban tortúrának éreztél, mert csak a megérkezésre gondoltál, mostantól örömtelivé válik, a felfedezés és a kaland örömévé. Ezáltal egy nagyon fontos dolgot fogsz táplálni: az álmaidat. Az ember sosem szűnik meg álmodni - folytatta.- Az álom a lélek tápláléka, ahogy az élelem a test tápláléka. Létezésünk során számtalanszor előfordul, hogy álmaink viharosak, és vágyaink beteljesületlenek, de szükségünk van rá, hogy tovább álmodjunk, különben meghal a lelkünk, és Agapé nem jár át bennünket. Rengeteg vér áztatta már a mezőt Agapé szeme előtt, s ott zajlottak a reconquista legkegyetlenebb csatái. Hogy kinek van igaza, kinél az igazság, nem fontos; a fontos azt tudni, hogy mindkét fél a Nemes Harcot harcolja. A Nemes Harc az, amelyet azért vívunk, mert szívünk diktálja. A hősi korszakokban, a kóbor lovagok idejében ez könnyű volt, sok terület várt meghódításra és sok teendő megoldásra. Manapság azonban a világ nagyot változott, és Nemes Harc a csatamezőkről áttevődött önmagunkba. A Nemes Harc az,amit álmaink nevében vívunk. Amikor az álmok teljes hevességükkel törnek ki belőlünk - ifjúkorunkban -, nagyon merészek vagyunk, de még nem tudunk harcolni. Aztán mire rengeteg erőfeszítés után megtanultuk a harcot, már nincs meg bennünk ugyanaz a bátorság. Emiatt magunk ellen fordulunk, és saját magunkkal harcolunk, és önmagunk legádázabb ellenségévé válunk. Kijelentjük,  hogy álmaink gyerekesek,  nehezen megvalósíthatók, vagy annak eredményei, hogy nem ismerjük az élet realitásait. Megöljük álmainkat, mert félünk megvívni a Nemes Harcot."

~Keep dreaming...~  

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://blackfairy.blog.hu/api/trackback/id/tr14549350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nashwa 2008.07.02. 14:13:49

Örülök, hogy örülsz ^^
Jó bulit Nektek.
Mi is eltűnünk, csak épp Hegyaljára. jólesz ;) puszillak Drága

Black Fairy 2008.07.05. 16:31:49

=D Érezzétek nagyon jól magatokat! Aztán beszámolót kérünk ám... ;)=D
Ölellek szívem
süti beállítások módosítása