HTML

*c.a.r.p.e. d.i.e.m.*

"Álom: éppen attól más, hogy merész, szabad, miként az ébrenlét sosem, hiszen elrejtett fiókok mélyére dugdosott képeket rángat elő; tör, zúz, ordít, megbosszulva a nappal fegyelmezettségét; megszínesíti a színtelent, a komisz varázsló. " Vavyan Fable

Visszhangot vert...

Miről is...

2008.07.20. 21:33 Black Fairy

"...csak összezuhanni ne tessék..."

Csókolom. Volt egy hét Kunfehértó. Sunshine. Boldogság. Hülyülés. Erdőben bóklászás. Fényképezés ezerrel. Kapjuk lencsevégre a bogarakat c. rovatunkat láthatták. =P Még jobban beleszeretés a Kispál és a Borz nevű formációba. Rezervátom <3 =D Megtanulhattuk hogyan kell kerítésen keresztül csajozni - jelentem sikertelenül =P. Főztem is ám, jó sokat. Büszke is voltam magamra. Kétszer levest, no meg paradicsomos tésztát, csináltam még szójafasírtot sültkrumplival, paprikáscsirkés szószos tésztát meg tükörtojást is. Igen-igen, az asszonysors. =)  Jövőre már pacalt fogok összedobni gulyáslevessel... =P
Sörfeszt...Bikini koncert. Hosszú hajú, Ossianos nadrágos, Dalriadas pólós, kesztyűs "szerelmem" ~ egy hibát követett el csupán : megfordult, ergo megláttam az arcát. =P Volt ám Legyek jó, Menyország felé,Őrzöm a lángot, Mielőtt végleg elmegyek, Ki visz majd haza,Adj helyet (nagy-nagy kedvenc), illetőleg Közeli helyeken. jóvoltjóvolt =)

Azután: Family-problems. Imádom a szüleim, nem tudom, hogy a segítségük és a támogatásuk nélkül ezt hogyan lehetne átvészelni. Együtt, összefogva könnyebb. *hála* Mindezt pedig köszönöm Istennek is.

Jövő szerdán pedig irány Balaton. Egy hét egyik barátnőmmel ( kicsiny Vámpirellámmal ~ magyar hangja Betti =) és családjával. Ez eddig nem volt tervbe véve, de ez a magamfajta "ripsz-ropsz összekapom magam és mehetünk"  leányoknak nem okoz gondot.

Közben olvasás és OKTV-re való készülés folyik. Ady kötet illetve 700 oldalas életrajz+ munkásság jelenleg a legjobb barátaim... =P=D Kivégeztünk egy Petri kötetet, Az öreg halász és a tengert és egy Tanár úr kéremet. Nosztalgiázás képpen pedig Micimackó... =) Újra fogom olvasni ezt is, no meg a Kis herceget. Szeretem ezeket újra elő-elővenni. Mindig adnak valami újat, valami mást. Holnap go to könyvtár. Mester és Margarita. Meg Utas és holdvilág. Már ha benn lesznek és az aktuális hangulatom is azt diktálja.

That's all for now. 
Ps. SZIN... <3

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://blackfairy.blog.hu/api/trackback/id/tr81577168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dior · http://myself.blogol.hu 2008.07.22. 21:13:44

X333 Már alig várom ^^ Mindjárt együtt leszünk, és 4 nap csak a miénk lesz!

Dior · http://myself.blogol.hu 2008.07.22. 21:15:50

Lamaradt a vége...

Nagyon örülök, hogy ennyi szép dolog történt Veled, a főzéshez gratu, én is szoktam mostanában egyre többet... :) Töltődj-töltődj, Szvít, aztán ~ bogozd ki télen ~.
Viszont aggódom Érted... történt valami, Kedvesem? Nagyon-nagyon vigyázz magadra, és mindig csak előre nézz, Egyetlenem, bármilyen nehéz is! Küldöm a sok szeretetet és erőt *ölel-ölel* :****

Black Fairy 2008.08.03. 20:41:07

Köszönöm drága... már sokkal jobb. *lekopogtam*

süti beállítások módosítása